четвъртък, 30 септември 2010 г.

***


Умирам от кеф, когато хората очакват определени реакции от мен, а не ги получават. Не няма да се ядосам, няма и да избухна. Няма да ви покажа тъмната си страна, защото знам, че ако ме виждате усмихната, се пръскате по шевовете от яд. Толкова сте прозрачни в желанието си да ме уязвите. НЯ-МА ДА СТА-НЕ! Задкулисните ви игрички доскоро ме забавляваха, но вече не сте интересни... отегчавате ме. Малко ли останаха хората, които мислят, че истината може да бъде открита в честния разговор? Човешките отношения били сложно нещо. Може. Но аз все пак съм на мнение, че в голяма степен ние, човеците, допълнително им придаваме ненужна сложност. И това за чуждата паница, май само на нас е присъщо. Ей, аз също имам проблеми, но имам и радости и успехи! Защо да злобея на вашите?

4 коментара:

  1. Фррррррррррръъъъъъъъъъъцццццццц! до после.Доста меню е зредено...

    ОтговорИзтриване
  2. Веси,homo sapiens е най-трудно предвидимият вид на планетата.Винаги можеш да очакваш неочакваното в човешките взаимоотношения.Преди време се поддадох на емоциите в блоговете,което беше глупаво и ненужно от моя страна.Отчетох грешката !Честен разговор би могла да проведеш само очи в очи със събеседника си!Само тогава изражението на лицето,очите,поведението му ще ти подскажат дали е откровен.Все още не сме се научили да общуваме (открито) в блоговете.Така мисля .Приятна и спокойна вечер!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей, Аполон. Не си ме разбрал, или аз съм се изразила неточно. В този пост не съм имала предвид хората в блогпространството. Става въпрос за хора, с които общувам очи в очи всеки ден, но те се страхуват от открит разговор, защото така е по-лесно. Приятна вечер и на теб!

    ОтговорИзтриване