понеделник, 28 февруари 2011 г.

Dangerous area


Залитаме, лутаме се, намираме, намират ни, обичаме и по-късно разбираме, че сме хвърляли чувства, сълзи и други телесни течности, там където ни най-малко си е заслужавало. Но това е част от житейския опит. Хайде да си признаем, почти на всяка жена се е случвало, иначе не би ги имало мъжете, за които става дума по-долу. Пък и който е безгрешен, нека хвърли камъка пръв!

Семейният мъж-кръшкач. Умел и изкусен лъжец. Виртуоз в отварянето на женските сърца и крака. В твое лице, тези мъже виждат ново ловно поле за доказване на Егото си. Ще те омае с приказките си за единствената ти и неповторима външна и вътрешна красота и ще сподели колко нещастен е бракът му, само че заради децата... Истината е, че семейният мъж-кръшкач никога, ама никога не би напуснал комфортът на семейното гнездо, заради своите забежки. Правилно, за него ти не си нищо повече от глътка свеж въздух и четка за самочувствието му. Той е бързият влак, на който ти няма да се качиш за дълго пътуване, просто защото чакаш на малка гара.

Семейният мъж-роб. Най-често това са мъже, които преди брака са си развявали байряка и други неща, разбивали са на пух и прах не една и две женски мечти. Но в крайна сметка са си намерили майстора в лицето на благоверната, чийто хомот търпят дълги години безропотно. И когато те срещнат и открият в теб своя спасителен пояс, решават че си заслужава да си извоюват свободата. Но не заради теб, а заради себе си. Внимание! Този тип мъже почти никога не извеждат начинанието си докрай, дългите години робство са изкривили психиката им и те се страхуват от свободата.

Семейният мъж с дългогодишната извънбрачна афера. Историята познава милиони случаи, включително и такива, в които семейният мъж създава, тайно от своето, семейство с дългогодишната си извънбрачна любима. И на този тип мъже рядко им достига смелост да нарушат статуквото. Обикновено твърдят, че обичат жената в сянка и искат да изживеят живота си с нея, но винаги си намират основателни причини, поради които не напускат съпругите си – деца, имущество, общ бизнес, моментът е неподходящ и т.н. Момичета, събудете се! Ако той ви обича, няма да се замисли за материалната част на проблема, нито ще ви кара да пропилявате най-хубавите си години, чакайки го да се накани да заживеете щастливо. А колкото повече години минават, толкова по-трудно ще се осъществи неговия план. Замислете се, може би той разсъждава така - защо да не ви има и двете, без да му се налага да дели телевизора, колата, китайския сервиз и банковата сметка?!

ВНИМАНИЕ: Връзката със семеен мъж от всякакъв тип – извънредно опасна и изключително вредна за здравето! Ако все пак решите да опитате прочетете всички инструкции и упътвания преди консумация. Няма да е излишно, след употреба, да разполагате с визитка на добър психоаналитик, вярно приятелско рамо и цял палет носни кърпички.

P.S. В поста не съм имала предвид жените, които чрез пластмасови гърди и евтини креватни номера желаят да се докопат до нечий издут мъжки джоб.

5 коментара:

  1. Хм, няма да хвърлям камък, но не съм имала подобни връзки, нито смятам да имам, макар че човек никога не бива да казва "никога". Когато човек има здрави принципи, такива неща не "просто се случват", както сме викнали да казваме. За мен това е адски грозно и за женения мъж, и за жената, която би станала негова любовница. Както и в обратния случай, разбира се. Много ми е неприемливо. Имам познати, които знам, че имат такива аферки и определено не ми е приятно, дори ги избягвам, защото се чувствам некомфортно в таква среда..
    Както наскоро прочетох в нета - Любовта е за двама, но все ще се намери някоя к*рва, която не може да брои :D

    ОтговорИзтриване
  2. Грозно е, Наде и е жалко. Именно за това е постът. Да не си изпускаме достойнството и самоуважението в нечии крака, които ще го стъпчат. И да, права си - никога не бива да се казва "никога"!

    ОтговорИзтриване
  3. Когато правиш нещо такова, ти тъпчеш преди всичко другия. Тъпчеш жената, която ти вярва, тъпчеш другата, която лъжеш. Или пък - тъпчеш нечия жена, в чието положение лесно можеш да се окажеш.
    Ако хората най-сетне разберат, че всичко се връща по един или друг начин и че каквото лошо си направил на другите, ще си понесеш последствията...тогава бихме уотстоявали може би повече принципите и моралните ис устои.

    ОтговорИзтриване
  4. Важното е да не предаваме себе си, а семейният мъж е най-краткият път към себепредаването. Дори той да не е щастлив с това, което има у дома, желанието да промени статуквото трябва да бъде еднолично осъзнато,а не повлияно от странично лице.

    ОтговорИзтриване
  5. Права си, освен това най-вече - като искаш промяна, първо приключи със старото, а не карай паралелно, както ти изнася и защото не пускаш клона преди да си хванал здраво за друг или от страх, че не знаеш какво искаш :)

    ОтговорИзтриване