четвъртък, 31 март 2011 г.

Strip


Блоговете са peep show клубове. Абе, изобщо писането е стрийптийз. Аз съм воайор и стрийптизьор едновременно, вие също. Чета разголените ви души и се събличам до безплътност с думи. Не ми трябва подходяща светлина, фонова музика и тежък грим. И не ме е срам да остана гола. Само по онези 21 грама. Без тежестта на лицемерието, което животът ни стоварва. Защо да крия себе си - няма как да ме нараните?! Не ме интересува и дали гледката ви харесва. Срещите ми с вас са само тук, в стрийптийз-клуба. Мястото, където всеки ден ви танцувам себе си и истината лъсва гола, нахална, рядко красива и... винаги моя.

8 коментара:

  1. Дам...Абсолютно права си.

    Само дето понякога някой измърква необосновано, че му нарушавали личното пространство, като му влизат в стриптийз-клуба, който пък е отворен нон-стоп...
    :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Блоговете са своеобразна изповед на неизреченото. Аз разкривам части от душата си, прикривайки други, явно не съм дорасла да бъда пълноценна стриптизьорка, но ти...ти си звездата на шоуто! Голотата ти отива, твоята истина е красива! :)

    ОтговорИзтриване
  3. мръсници такива, пак ли се връткате на пилона :D

    ОтговорИзтриване
  4. Ел, като са избрали да се събличат, трябва да са наясно, че наред с възторжените възклицания може да бъдат и освиркани от публиката. :)
    Weebs, всеки сам преценява какво и колко от себе си иска да покаже. Някои са самите себе си, други играят роли, трети подражават... Аз съм звездата на моята подвижна лудница ;)Благодаря за хубавите думи!

    ОтговорИзтриване
  5. Обожавам тези 21 грама голота, в словесен танц!

    ОтговорИзтриване
  6. Да взема и аз ли да врътна една центрофуга...ама като се знам, все с дрипи ще си ходя и публиката ми ще бъде с диагноза" бъгната простата":)

    пп- де факто и де юре, си Хабселютно права, Веселина:)

    ОтговорИзтриване